Lisas Café på söder


Snodd bild från Bella!

Har nu kommit till kusinen som är på Island. Resan gick ju bra genom regnridån i smålandsskogen och i huvudstaden är det torrt och fint, ett härligt väder fast inte mycket sol. Jag hann precis till Lisas Café klockan två med t-banan och en liten promenad och hittade ett mysigt lite ställe med jättemycket sött och gott till kaffet, men jag beställde en ostmacka som bara var sååå god.

När jag närmade mig i hast med packningen på hjul, såg jag en dam stå utanför och jag log lite frågande men fick inget gensvar så jag frågade om det var vi som skulle träffas. Då såg hon helt förskräckt ut så jag frågade om hon var Bella. Det var hon inte. Förstår inte alls varför jag dök på henne för hon liknade inte alls bilden av den person jag stämt möte med.

Nej Bella satt redan inne med sin man och jag fortsatte snubblande in till dem. Det är kul att träffa folk i verkligheten, såna man redan träffat i cybervärlden, människor som man aldrig annars skulle stöta på. Tänk vad det är trevligt med teknik va!?

Innan jag åkte hemifrån i morse var jag inne på alltomstockholm.se, letade upp Lisas Café för att se var det ligger och skrev i deras gästbok. När jag kom hit till Farsta tänkte jag att jag måste gå in och skriva i gästboken igen och det blev på minuten tio timmar senare.

Testar idag
av Anmaja, Idag 06:59
Lisas har jag hört så mycket om så nu måste även jag testa. Kommer upp från Småland idag och ser vad ni har kl 14! *L*

Fullt godkänt!
av Anmaja, Idag 16:59
Kaffe och en underbar nygjord ostmacka – helt godkänd! Rekommenderar stället!

Anmaja

6 comments
 1. Det var verkligen kul att träffas i den riktiga världen. Du kan vara glad som inte känner sockersuget. Hur blir man av med det? Kram

 2. Så mycket kakor det finns att välja på ser gott ut
  Kram Ingrid

  Anmajas svarar:
  Ja det var alldeles förskräckligt mycket gott. 🙂

 3. Heeeeeeeeeej AMJ
  Å vad jag skulle velat(velat heter det så, ser konstigt ut)varit med dig och fikat där Gillar att fika på mysiga caféer. Jaja du fattar. Så läckert.
  Kommer att sakna dig de dagar du är borta men Cybervärlden är ju bara så bra att fara kring i eller hur, hittar varandra i alla fall?
  Tackar för din Award, gulligt av dig
  Nu är det läggdags, till bädden jag ska gå.
  Natti natti, kram och hej då fr emM

 4. Bella – Javisst var det kul att träffas. 🙂 Sötsuget blev jag av med när jag började äta enligt Annika Dahlqvists LCHF = Low Carb High Fat = Lågkolhydrat högfet kost. Tog bort alla lätt/lightprodukter och minskade ner på kolhydrater – då försvann sötsuget (och dessutom 14 kg på nio månader).

  emM – Det heter velat men känns lite veligt. 😉 Skönt att vara saknad, men i cybern hittar vi varann alltid.

  Anna

 5. Välkomen åter…det är såå kul med nya läsare!!!

  Men!!!! var ligger Lisas cafe, skall till Stockholm den 9/6…och skulle så gärna vilja ta en kopp kaffe på detta Sverigeberömda cafe????
  Men hur kommer jag dit?
  Skall fråga Bella med!

  Kramen!/ vivan

 6. vivan – Kul att Du kikade in. Lisas ligger på söder, Skånegatan 68 – 116 37 Stockholm, Telefon: 08-640 36 36
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.