Facebook mm


Snart är de överblommade… det går så fort!

Har börjat bekanta mig mer och mer med Facebook och Du som vill kontakta mig där är välkommen att göra det – men jag vet ju inte vem Du är ännu. Jag tänkte ha en frågelåda lite längre fram – Du frågar mig om saker Du undrar om mig och vad jag tycker, men det kan vänta tills lite längre fram. Och kanske ställer jag några frågor till Dej och kanske eventuellt vill Du svara, kanske inte. *S*

Nu känner jag mest fokuserad på min lilla tripp till huvudstaden och LCHF-kryssen. I morgon blir det tvätt- och planeringsdag. Måndag jobbar jag och på kvällen är det dansavslutning, redan! Tisdag jobbar jag också och jag kommer att ha fullt sjå för jag ska ”plocka dubbelt”då sekreterarna ska slippa så mycket av mitt göra när jag är borta och roar mig. Dessutom ska jag se till att få färdigt ett extraarbete till en på skolan och en av habläkarna, ett PowerPointspel. Vi får se hur det blir med det, det har varit lite ensidig kommunikation där. *hmm*

Facebook ja, det kändes omöjligt att begripa när jag regade mig för några år sen och då försökte jag att plocka bort mig, men si det gick inte, men jag kunde i alla fall avaktivera kontot. Då fanns det bara på engelska och ni vet väl vid det här laget hur galet dålig jag är på alla andra språk än svenska. Och där hänger jag inte heller alltid med, ha, ha, ha…

När Facebook kom på svenska för en tid sen gick jag in och aktiverade mig igen och upptäckte att det kändes rätt rörigt ändå. Men så är det ju ofta på nya ställen innan man lär sig att hitta och hur det funkar. Det är rätt kul och jag har fått kontakt med några gamla och några nya SK:are. Försöker även att leta upp gamla bekanta, skolkompisar och så. Men de med vanliga namn är förstås svåra att hitta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Funderade förut på att se om den gamla bärbara datorn som kolapsade förra månaden kunde gå igång med samma knep som den nya häromdagen. Trodde inte på det då jag förstod att den med ålderns rätt var slut. Plockade nyss fram den… Gissa vad som hände?

Anmaja

4 comments
 1. Vilka fina blommor. Jag vet inte vad såna heter. Känner varken igen de gula eller de blå.
  Facebook lockar mig inte alls. Jag gillar inte bristen på anonymitet. Upptäckte igår kväll att det finns en annan med mitt namn där. Kändes lite lustigt.
  Jag antar att du försöker berätta att din gamla laptop gick igång? 🙂

 2. Arvidsdottern – De blå är nog vanliga Scilla fast de är glest växande här och de gula är nog, ja vad katten heter de nu då? Minns inte, men nån annan kanske vet?
  Jag var lite rädd för oanonymiteten också, men mitt namn finns ju att lätt hitta och sen visar man inte sin sida för någon utan att godkänna personen först. Jag kommer alltså inte in på någons sida förrän den har gett mig tillstånd.
  Ja jag försökte säga att den startade bara genom ett enda knapptryck! Fast medan den stod på och skannade virus gick den ner i vänteläge och sen gick den inte igång utan att jag fick stänga av och sen gick det med ett knapptryck igen. Den var ju glapp innan också, men nu är den rent oberäknerlig och jag ska ta ur de foton, inte så många, men ändå, som jag hade där i.
  Anna

 3. Jag har också försökt att radera mig på facebook men när det inte gick kan jag lika gärna vara med. Men jag är försiktig med vad jag skriver.

 4. Bella, ja man ska nog vara försiktig, men det är bara de Du själv godkänner som kan läsa. Jag retar mig himmelens på att det kommer automatsika grejer som jag inte fattar på engelska.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.