Lapptoppen *L*


Se Du rådjuret?

Inget kul att supporten har ledigt på helgerna så jag har fått vänta ända till idag med att prata med dem om min döda laptop. En kille där som svarade sa att jag skulle ta ur batteriet, koppla från elsladden och öppna datorn och trycka upprepade gånger på on-knappen. Jag gjorde så och si – den funkade när jag satte dit el och batteri! Synd att detta inte står i felsökningen i papprena jag fick för då hade jag inte behövt sura och oroas hela helgen över detta. Förresten va skönt att det var ett supportärende som gick att fixa i telefon. *S*

Anmaja

2 comments
  1. Vad bra att du fick ordning på datorn. Det går med enkla knep ibland. Nåt rådjur ser jag inte på bilden. Du får nog förklara var det gömmer sig. Ha en härlig försommardag!

  2. Arvidsdottern – Ja det var skönt att slippa lämna in apparaten. Men nu är jag ju rädd att den är lite dålig, att det händer igen. 🙁 Men den känns himla bra! 🙂
    Rådjuret är nästan i mitten, bara lite upp och lite till höger. Syns inte så bra. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.