Första dagen utan SK på fem år


Vatten vid T-bryggan på Stensö

Nu står det varken en dag eller noll dagar kvar på Seniorkontakten. Det står förmodligen ingenting, jag är raderad, borta, som om jag aldrig funnits. Fast det finns spår efter mig, spår som går att söka fem år tillbaka i tiden. Jag har kacklat i forumen och visat bilder likaså. De finns kvar i all evighet.

Kändes lite konstigt att inte kunna logga in där idag, men jag vänjer mig nog. SK har vissa dagar tagit en stor del av min tid, vissa dagar mindre tid. Jag har loggat in varje dag och läst om det funnits nåt kul att diskutera. Nåt att tycka om eller inte. Och så har det ju varit många foton jag visat och fått lite heja-rop på. Men de som följt med mig hit är välkomna att följa mig genom både foto och text även i fortsättningen. Och kommentarer är alltid välkomna förstås.

Du klickar bara här under på ”Ingen kommentar”, ”1 kommentar”, ”2 kommentarer”osv ifall Du känner för att höra av Dej. Det vore kul tycker jag. Du kan förstås vara anonym, men lämnar Du Din e-adress så syns den inte utåt. Har Du en egen blogg eller hemsida så får Du gärna länka till den så att jag kan kika in där.

Anmaja

2 comments
  1. Jag vill bara tala om att jag har startat upp tjejsnack igen! Samma adress som innan, men lite enklare system! http://mlilja.net/tjejsnack/ Välkommen tillbaka om du vill! Kram Milo

  2. Milo – okej jag ska kolla om det är nåt för mig. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.