Aprilväder och svart


Stensö kanal

Visst brukar man säga att det är aprilväder i april och då mena att det kan vara allt mellan snöstrom och sommarsol. Detta års april har bara varit soligt. Kallt visserligen, men mycket sol. Värmen kommer smygande och naturen slår sakta men säkert ut i knopp och blom och blader. Jag tror den bästa tiden är nu. Men det säger jag när hösten kommer också. Sommaren och vintern har inte den sköna känslan tycker jag. De bara är och under tiden längtar jag till nästa årstid.

Nyss skulle jag föra över foton till min nya laptop och satte in sladden till USB-porten. Då blev skärmen svart. Va konstigt tänkte jag och upptäckte att hela datorn var död. Letade upp LG:s support och ringde, men kunde ju begripa att de bara finns till hands vardagar. Och förresten tror jag inte att detta är något supportärende som går att fixa per telefon, nej jag skulle tro att jag måste lämna in hela apparaten. Trist och ”sur”är bara förnamnet på den känsla jag har.

Anmaja

6 comments
 1. Ja, här har det varit rena sommaren i dag. Så varmt och skönt.
  Vilken fin bild den här ovan. Vackert.
  Hoppas det går att fixa datorn då. Tråkigt när det blir så.
  Ha en fin helg 🙂

 2. Wenona – Visst är det underbart när det är en fin vår. Bilden är från häromdagen då jag som vanligt cyklade omkring i omgivningarna. Jag ska ringa om datorn i morgon, det måste ju vara nåt som går på garantin.
  Anmaja

 3. Ojojoj AMJ Vad jag lider med dig och den som var sprillans ny ju……..grrrrrrrrrr blir arg åt dig. Kan man bli f-d eller? Blir intressant och följa dig i detta drama. Skriv upp när och vem du pratar med, lär väl bli en lång lista.
  Om du inte är tillräckljigt arg kan jag bli det för din skulle också en gång till. Lycka till ….kram fr emM

 4. Monika, ja det var inget kul och supporten har ledigt på helgerna så jag har fått vänta ända till idag med att prata med dem. En kille där som svarade sa att jag skulle ta ur batteriet, koppla från elsladden och öppna datorn och trycka upprepade gånger på on-knappen. Jag gjorde så och si – den funkade när jag satte dit el och batteri! Synd att detta inte står i felsökningen i papprena jag fick!
  A

 5. Hurra vad du är bra!!!!!!!!!!! Alltid lär man sig något eller hur? Men vaddå ta ur batteriet och sladden och sedan trycka på on, funkade det då????? Idag är det regn och grått i norr. Helgen varit ljuvlig på alla sätt. Hemresan kryper närmare…hmm Vi ses …Kram fr emM

 6. Eva-Marie Monika – Det funkade först när jag åter satte i el och batteri. Killen sa att det var något som på nåt sätt slagits ut och att jag kunde trigga igång det igen på det sättet. Vad vet jag annat än så. 😉
  Anna Margareta Ja…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.