Grädde!?

Sen jag började med LCHF har jag alltid 40-%-grädde hemma – den är god i maten, kaffet, teet, vispad och till och med att ta en slurk av. Förut körde jag ju med lättvarianter och bara den feta om jag behövde vispad grädde. Det gjorde jag dock inte så ofta, eftersom jag varit fettskrämd i sååå många år.

Eftersom jag inte direkt är någon finsmakare, så förvånar det mig att jag inte är så förtjust i den som är 38-%-ig, jag borde inte märka nån skillnad. Idag är jag verkligen glad över att jag bara köper Arlas fetaste – när jag läser vad som står på nätet, tipsad av B, sekreterare på jobbet.

Läs Du också och välj sen vilken grädde Du vill köpa!

Anmaja

4 comments
 1. Jag läste också det där och jag förstår nu varför den ”riktiga” grädden är godast i all matlagning.

 2. Bella – Ja jag kör med Arlas fetaste och ibland den ekologiska och den borde ju inte ha alger, vatten och annat skräp förhoppningsvis.
  Anmaja

 3. Men usch då! Gick direkt till mitt gräddpaket i kylen och där fanns inte detta äckliga. Här uppe i norr så har vi norrmejerier. Köpte coops grädde en gång när den jag brukar köpa var slut. Men den köper jag aldrig mer den var inte alls god.
  Har skickat till mina flickor så de får läsa. De har blivit mer nyttiga och läser på förpackningar vad de innehåller.

  Berit

 4. Berit – Visst är det trist att det har blivit så onaturligt med alla mat!? Hoppas inte de unga går på det!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.