Vitsippsbacke eller?

Kul att visa foton igen, så idag blir det en bild på en vacker vårlik vitsippsbacke… men ser den inte lite konstig ut? Oj det blev ju en bild på Annes spikmatta. Det är som de flesta redan förstår och vet inga riktiga spikar, men jag lovar att de är minst lika vassa. Det är alltså plastplattor som sitter på ett tyg, ett tyg som sitter på en rätt tunn madrass.

Varje sån där liten ”blomma”har en massa små piggar som det är lätt att riva sig på om man är oförsiktig. Blommorna är av helt vanlig plast, det blir ju mer hygiensiskt om det blir blodigt och svettigt. äh, jag skojar, risken är väldigt liten för att det skulle uppstå blodbad.

Jag tog bara av mig tröjan, så mitt onda i svanken fick inte känna av mattans vassa piggar. Det var nog tur, för jag tror att ju mer ont jag har, ju mer ont ”värker”det med mattan. Först visste jag inte hur jag skulle komma på den, men jag satte mig på sängkanten och ”rullade” på. Det gjorde riktigt överdj*vligt ont. Fy sjutton bubblar vad ont det gjorde. När jag väl låg där så fanns det inte en chans att hoppa av direkt, jag kunde inte röra mig. Men det var konstigt, för det tog inte en minut, jag tror inte ens en halv minut, innan jag tycket det var uthärdigt. En märklig känsla, verkligen.

”Uthärdigt”är ju bättre än outhärdig, men skillnaden är nog inte så stor. Efter bara några minuter kände jag hur det pulserade i hela ryggen som låg mot mattan. Det blev en skön värme och snart kändes knappt spikarna. Jag hade nog kunnat somna om jag inte legat med böjda ben, jag vågade inte sträcka ut dem, vågade inte röra mig. Jag njöt, jo det gjorde jag, ca en kvart av behandlingen och den ljuva musiken som Anne bjöd på.

När jag låg där funderade jag dels på om jag ska köpa en grön lugnande eller orange upppiggande, dels på hur jag skulle komma av, men det var bara att rulla ut samma väg som jag kom!

Anmaja

2 comments
  1. Köpte en för ett par veckor sedan, kan verkligen rekommendera den! Men första gångerna och första minutrarna önskar jag att jag hade låtit den vara kvar i affären. Nu är det skönt, nästan från första stund

  2. Håkan – Jag har inte hört nån som inte gillat sin matta och jag har bara inte kommit till stan än, men det blir endera dagen!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.