Tupperware

Har varit på Tupperwaredemonstration i kväll och inhandlat en pryl som jag hoppas få användninga av. Eller så blir det en ny sak som kommer att ta plats i ett skåp. Den heter Quick Chef III och ser ut som på bilden och kostade alldeles för mycket. Det är en burk med vev som jag bla kan hacka lök och vispa grädde med. Precis vad jag behöver och snyggt röd dessutom.

Bilden är från Tradera där utropspriset är något under det jag gav, men till min ingår även en grönsaksskalare i samma färg. Jag får dem om ett par veckor, tillsammans med ett lock jag beställde, ett lock till min vispkanna. Det försvann i en tidigare allmän röjning i köksskåpen.

Undrar om lökdoften försvinner i kallt vatten som demonstrantanten sa? Kanske allt kommer att smaka lök som jag tillreder i den? Att man ska ”gå på”en massa…

Anmaja

2 comments
  1. En del saker håller i sig – och det är roligt. Vi behöver lite kontinuitet i tillvaron. Kommer ihåg att min mamma gick på Tupperwarepartyn i slutet av 60-talet. Jag har ibland skickat efter lite olika grunkor med arbetskompisar som varit på Tupperwaretillställningar. Har bl.a. en favoritbunke som jag gör amerikanska muffins i. Den är stor, vid och vackert blå och producerar fantastiska muffinsar!

  2. Tankemosaik – Själv har jag inte varit på så många såna tillställningar, men det var nog bara första gången jag inte handlade nåt. Jag hade bestämt mig för att bara gå dit och min chef sa att jag inte skulle kunna låta bli, men jag kav mig katten på att hålla mig.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.