Vardagen kommer


Lussekatt på reklamen – PhotoFunia

Ja då är det vardag igen i morgon, men veckan är en dag kort och onsdagen kommer snabbt, min lediga dag mitt i veckan. Ingen dans i kväll så det blir ett stort skutt till nästa vecka, jag skolkade ju i måndags. Skönt att vara ledig ikväll också för jag har så himmelens ont i ryggen, vet inte vad jag gjort, eller inte gjort för att förkäna detta onda.

Vardag känns fint igen, helgdag också, det är bra med lite av varje och denna Påsk har ju varit fantastiskt härlig med sol och värme. Lata dagar med familj och vänner och i morgon jobb igen. Jag har ställt in mig på att jag kanske måste jobba över lite för jag har hjälp diabetesgruppen med ett arbete med temat ”Var dag lite bättre”och nu ska allt vara klart till onsdag morgon. Bara att köra hårt in i det sista. Ska dessutom ”plocka dubbelt”som vanligt på tisdagar då jag är ledig onsdagar.

Har varit dålig med fotografering i Påsk, men det kanske kommer ett eller annat foto så småningom. Tog ett till från PhotoFunia nu.

Anmaja

4 comments
  1. Vilken rolig bild på Lussekatt. Det är en fin katt du har.
    Jag hoppas du snart blir av med ditt ryggonda. Att du kanske vaknar upp imorgon bitti utan någon värk alls. Inte har du förtjänat att ha ont! Om det hjälpte skulle jag vifta med mitt trollspö… Jag tror jag gör ett försök.

  2. Arvidsdottern – Visst är han fin min Lusse och det gör ont i mig om Dina fina kissemissar! Jag tror säkert trollspöt gör verkan till i morgon när jag ska upp till jobbet. Tack!
    Anmaja

  3. Stackare som har ont i ryggen. Jag har läst ikapp i din blogg och sett flera frestande tårtor. Det var verkligen en härlig påsk. Sol och värme. Kram

  4. Bella, visst har påsken varit skön, helt underbart, bara att njuta och ta det till sej, man vet inte hur länge det varar. Ryggen är bättre ikväll.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.