LG R405-A.CPH5V

Konstig titel idag? LG R405-A.CPH5V är ett artikelnummer på något som jag skaffat mig idag, gissa vad? Försten med rätt svar får en cyberblomma.

Jag har bjudit på middag hos Emmadottern med familj i eftermiddag och kom hem för ett par timmar sen. Barnbarnen fick ägg, letade efter dem och hela baletten fast två av dem nästan är är vuxna. Alla verkade tycka det var kul och dottern fick ett ägg att dela med mannen som jag skrev igår och så hade även jag en lapp under tallriken och fick springa runt och leta. Jag fick torra kvistar i guld och svart som jag sett på Kid igår och min påpassliga dotter köpte dem åt mig! Hon e gullig hon.

Jag drack ett par glas vin och fick ett snor-nys-överkänslighets-anfall, så jag orkar inte se om jag har någon passande eller opassande bild till detta inlägg.

Anmaja

2 comments
  1. Jag har ingen aning om vad det kan vara men gissar på en ny laptop eftersom jag vet att du vill ha en sån. Fortsatt glad påsk önskar jag dig!

  2. Arvidsdottern – GRATTIS, cyberblomman kommer under dagen på ett eller annat sätt! Min nya laptop var det ja. 🙂 ,-)
    Tack, fortsatt trevlig helg till Dej också.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.