Lååångfredag


Ett strävsamt par i ”min damm”

Långfredagarna nu för tiden är alls inte så långa som de var när jag var barn och växte upp. Idag steg jag upp lite före åtta och degade omkring, dvs satt vid datorn, ett par timmar. Sen cyklade jag bort till verkstan för jag kom plötsligt på att jag höll på med en femarmad stake, som det var risk att den skulle torka för mycket om jag inte fortsatte idag.

Under tiden jag la en sista hand på staken lyssnade jag på ”Människohamn”av John Ajvide Lindqvist. Den är sååå bra! Han läser själv och jag ska även lyssna på hans övriga böcker sen, jag har dem på lut. En av böckerna har gått som bio-film nyligen och jag tror den fick många guldbaggar? Den var nominerad i alla fall. ”Låt den rätte komma in”, en ruggig historia vad jag förstått.

Sen satt jag i lääänge i solen och bara njöööt. Vilken påskhelg va? Som värsta sommardagen. över 15 plus i skuggan, vet ja. Nu har jag säkert bränt mig lite, som vanligt.

Sen kom jag väl på att jag skulle ha ett ”fågelbo”som jag sett på Coop igår och cyklade först bort till Kid och hälsade på Dotteran och sen var jag inne och såg på en laptop på Onoff – men det är ju som jag skrev förut en DJUNGEL! Fågelboet ska jag lägga längst bort, längst under en buske eller nåt och i det ska jag lägga barnbarnens påskägg så de får leta enligt en snitslad bana med lappar. Ja Doterans påskägg ska jag väl lägga där också för hon lär väl inte ha blivit vuxen till denna påsk heller? Fast hon får ju dela med sin man numer.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.