Idrott och politik


Taket i Kalmar Teater – när jag var där och såg Talang spelas in

Idrott och politik brukar jag inte särskilt ofta skriva om, men jag tycker det verkar som om de flesta som listat sig på min lokala blaskas* hemsida gör det. Kan väl var kul att läsa blandade tankar o funderingar och en och annan rapport direkt ur livet, från en kvinna i övre medelåldern som omväxling då? Som dessutom alltid har sin kameran med och ser bilder i allt, överallt och sätter in ett urval i bloggen. Vad kan slå det?

*Barometern

Anmaja

2 comments
  1. Jag tycker iallafall att det är mer intressant att läsa om livet vi lever an sport och politik. Funderar starkt på att baka kakan i påsk bars min feber försvinner. ha det gott// Anna-karin

  2. annakarin – Hoppas kakan blev god, ifall Du bakade den?
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.