30 år och sjuk

På torsdag har jag varit anställd exakt 30 år på Barnkliniken!
30 åR!

Tänka sig, vart tog alla dessa år vägen?

Det ska jag fundera på medan jag cyklar en sväng. Och ska jag fira det på nåt sätt? *undrar!*

Att det står ”sjuk”i rubriken är för att jag inte började jobba förrän omkring den 23 april vill jag minnas. Jag hade några prickar och fick vackert stanna hemma, lite pinsamt tyckte jag. Kom ju dessutom från Stockholm och hade fått förtur både i tomtköer och dagiskön, då exmannen jobbade på det som på den tiden hette Televerket. Vi var ”utlokaliserade”från Stockholm och bara det var inte särskilt populärt.

Anmaja

5 comments
 1. Värt att firas!
  Grattis och Glad Påsk!

 2. Håkan, tack och GLAD PÅSK till väst också!
  Här skall bakas i kväll och bjussas på i morgon. 🙂
  Anmaja

 3. njoo. det låter ruskigt länge!!
  grattis 🙂

 4. ullrika – Jo visst, men närmar man sig som jag 60 (nästa år) så är det inte så mycket. 🙂

  Anmaja

 5. allt bra? sag nyss på youtube (borttaget av mig, Anmaja)
  valdigt cool har du sett innan ?
  Beatris

  Tack för Din kommentar, men jag vill inte ha reklam här, i synnerhet inte om något jag inte gillar. Jag har slutat ”tro” på bantningspreparat, jag har förstått att det inte är den rätta vägen, men tack i alla fall.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.