LCHF med Silja


Jag på teckningen – som 18-åring!

Vill slå ett slag för Siljaline-LCHF-kryssen den 8 maj. Jag ska anmäla mig och det gör jag här på Siljalines sida. Information om resan har jag fått på Kolhydrater i Fokus och jag har funderat från och till, men nu har jag anmält mig och hoppas snart kunna boka resan. Har skrivit ett jag kan bo ”med vem som”, ska ju ända bara sova och vila där. Jag kan vila även om det blir i ”partyhytten”. Sova kan jag göra hemma. Nemas problemas.

Ska bli jättekul att åka med, träffa andra och äta en buffé som riktar sig till BARA oss. Dessutom att lyssna på föreläsningar av bland andra Annika Dalqvist och Lars-Erik Litsfeldt .

Denna resa har jag gått och funderat på efter jag bestämde mig för att inte åka på Silja-Line-dance-kryssen i år också. Har varit iväg fyra år och det har varit vansinnigt kul med BARA linedansare på båten, närmare 2-tusen. Men i år går turen två dygn till Riga och jag kände att det blir lite fööör bra. Så nu blir det tema LCHF – sååå kul!

Anmaja

5 comments
 1. Vad trevligt det ska bli med en resa då.

  Får önska Dig en fin och trevlig helg!
  Solen skiner så fint här nu. Vackert vårväder. Så nu ska jag ut på en promenad.

  Ha det gott 🙂

 2. Wenona – Tack för kommentaren och ha en bra vecka!
  Anmaja

 3. Hej! Trodde först att det var maxat med kolhydrater men efter att ha kollat länken och sett bilden så hajar jag att det är lite kolhydrater… Underbart tema, hade ingen aning om att det ordnades kolhydratkryssningar. Bor på fel kustsida – ialla fall för detta 🙂

  Vad betyder LCHF?

  Filmen – damernas detektivbyrå är verkligen sevärd. Tror att du gillar den även om du inte är så överförtjust i böckerna. Alla kan inte gilla dem! Musiken är också underbar, Afrikanska rytmer i massor. Har bestämt mig för att gå loss på nätet och leta efter filmmusiken till veckan.

  En Glad Påsk-hälsning, sådär lite i förskott!
  Håkan

 4. Löste problemet på wikipedia, nu är jag en förkortning rikare Low Carb and High Fat!

 5. Tankemosaik 😉 Så bra att Du fick en förkortning till. Man ska väl lära sig nåt nytt varje dag tror jag.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.