En bra hyresvärd

Min hyresvärd åkte bort en vecka, till svenska fjälls och åkte skidor. På korsen och tvärsen eller längden och utför, det vet jag inte. Men jag fick ta hand om nyckeln med alarmet till deras lägenhet och har sett till att posten och tidningen kommit in. Jag har dessutom läst tidningen om morgnarna, men jag saknade nästan att läsa den som pdf nu när jag vant mig vid det. Det trodde jag inte! Konstigt nog kom den inte på lördagen, igår alltså. Kan grannen ha lagt beslag på den?

Så har jag låst ytterdörren på kvällarna och känt mig tämligen ensam i huset. Grannen vet jag inte om hon varit hemma, men i fredags träffade jag på henne i farstun. Vi hälsade bara lite hastigt, hon har just flyttat in här.

En dag stod det en bukett blommor utanför hyresvärdens dörr och ett litet kort meddelande att de tackade för hjälpen med sponsringen. Jaha vad göra? Jag tog ju upp dem till mig, de kunde ju inte stå där utan vatten i flera dagar. Jag tog ett foto med mobilen och skickade iväg det till fjällen. Sen fotade jag även med min riktiga kamera och ett litet resultat blev bla collaget här över. Idag är de långa, gängliga och utslagna. Borde jag gå ner med dem till hyresvärden som har kommit hem nu?

Anmaja

7 comments
 1. Sån tur du har med massor av blommor. Nej, jag är aldrig inne på Silvergen. Det var så allvarliga diskussioner. Jag behöver skratt och roligheter. Nu är jag lite på facebook. Finns du där?

 2. Klart du ska behålla blommorna några dagar till, sedan kan du gå ner med med 🙂

 3. Bella – Håller med om Silvergen att det inte var så mycket skoj, skratt och roligt där. Jo jag är på Facebook också, men inte så ofta, bara då jag får mess om att nån skrivit till mig. Jag har mejlat Dej mitt namn om Du vill söka mig där. 🙂

  Tankemosaik – He, he, ja det var ju ett bra förslag. Men jag stod med dem i handen förut och tänkte gå ner med dem, men bladen börjar nästan lossna, så jag tog bara ur kortet i buketten och gick ner med tillsammans med nyckeln.

  Anmaja

 4. äh. behåll dom. och säg som det är till hyresvärden!

 5. ullrika – Äsch, de vet ju redan vetja! 😉
  Anmaja

 6. Ge dem länken till bloggen så kan de ju titta på hur vackra tulpanerna va

 7. Håkan – Ni är roliga som engagerar i er hur jag ska göra. Nu är de så gott som vissna, men jag har dem kvar och vågar inte röra dem då bladen lär lossna. Hyresvärden har fått bilden här över! 😉
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.