Gamla bilder blir som nya med dåligt minne


Caisas blommor idag också

Ibland plockar jag mina gamla bilder från Photobucket och visar här för det kanske är ett år eller mer som jag visade dem och då kanske vi ändå har glömt att vi sett dem en gång i tiden? Men nu har jag nya fräscha tulpaner så det får bli en sån idag igen. Som tur är hade jag lagt in dem på Photobucket så jag kan länka dem hit. Annars hade jag dem i min gamla begagnade laptop i salongen och den la av igår. Skärmen blev mörk och sen får jag inte igång datorn igen. Trist!

Vet inte om jag hade just nåt viktigt i den, men nu ska jag göra en säkerhetskopiering från den stationära för det är några månader sen jag gjorde det senast. Jag lägger över allt viktigt på min externa hårddisk så har jag garderat mig.

Igår skrev jag inget. Jag kom hem från den trevliga krogshowen i Kolbodagården och skulle se inspelad Let´s dance och blogga under tiden. Det var då datorn la av och sen var klockan över midnatt och jag orkade inte skriva från den stora datorn. Nu har jag bara degat omkring idag så jag har inget kul att berätta heller. Tankarna är slut.

Jag gick aldrig nån sväng på stan som jag tänkt, vädret har inte lockat även om solen hela tiden försöker att titta fram. Kanske blir det en frisk-luft-tur ut i morgon?

Anmaja

4 comments
 1. Vilka härliga blombilder du tagit! Jag borde också göra en säkerhetskopiering. Tänk om Macen lägger av!

 2. Bella – Ja det är inget kul när datorn lägger av. Min stationära har gjort det en gång men min son kunde rädda allt! Kul at Du gillar tulpanbilderna, det gör jag också. 🙂 😉
  Anmaja

 3. Det är en underbar årstid nu, massor av tulpaner. Hittade små lurviga gula idag – i kruka. De ska slå ut till påsk har jag bestämt. På bilden ser de ut som fjädrar, ska bli spännande att se vad som händer i krukan framöver.

  Imponerad över att tar backup. Jag tänker ofta på det i alla fall…

 4. Tankemosaik – Små lurviga tulpaner vill jag också haaa! Var hittar jag dem?
  Jo backup är ju enkelt då jag har en extern HD!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.