Tingeling

.
Jag har haft denna i huvet hela dagen. Nu kan ni få den också! Varsågoda!
.
Ska på vinlotteri i Timmernabben idag och är jättetrött, men ska masa mig iväg, det blir trevligt att träffas. Jag var nog inte med förra gången känns det som och då är det på tiden. Håll tummarna för mig mina vänner! Jag önskar sex ikväll och det är ju nån av oss som får det, så varför inte jag? Förresten är det inte så länge sen jag vann sex, men ändå. Ett lotteri är sällan rättvist.
.
I morgon är det inte ”ledig dag mitt i veckan”, nej jag är ledig på torsdag i stället för i morgon ska jag till Gruvan i Landstingshuset inne i stan på förmiddagen och jobba med Navet, nya hemsidan på jobbet.
.
Anmaja
4 comments
 1. Ha ha det lät lite roligt att du önskar dig sex ikväll! Önskar dig lycka till i alla fall och hoppas du vinner det du vill. Men tänk på att otur i spel ger tur i kärlek..

  Vi har haft lite roliga lotterier på jobbet i samband med fester, en gång vann jag både första o andra pris, det var korgar med viner, ostar, godis, ja allt möjligt. Jag som aldrig vinner….så man vet aldrig!

 2. Kan se rubriken i Barran; Sex och Vin i Timmernabben! Hur kan det va möjligt där som det
  alltid är så lugnt! Till sommaren ställer vi till med dans på bryggan. Förresten det var väl bra att du var ledig i dag i stället – en liten sovmorgon kanske kunde behövas!!

 3. Hur gick det förresten med eskorten du letade efter tidigare? 😉

  Visst är det fantastiskt roligt att Ryska ambassaden reagerade så negativt på Tingalin!

 4. Tack för kommentarerna! Har missat att svara, men har sett dem då det alltid kommer ett mejl när nån skriver.

  Inget sex, inga rubriker i tidningarna, ingen eskortkille, visst känns livet lite trist emellanåt. 🙂 😉

  Hadebra alla tre!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.