Bättre?

Ja jag är bättre och den här låten hör till de bättre också. Den är riktigt bra, en av mina tre favoriter.

Jag steg upp som vanligt, kände mig hyfsat pigg tills jag kom till jobbet. Kände att jag kanske inte skulle orka hela passet, men det gjorde jag. Nemas problemas och timmarna gick i ett huj. Sen cyklade jag bort till verkstaden och gratulerade Rigmor på hennes 75-årsdag. Hon firade sin dag där och bjöd på smörgåstårta. Jag åt rejält, inte undra på att jag inte varit sugen på nåt att äta – förrän nu.

Ser nyheterna på teve och skulle kunna skriva – mycket – om äckelgubben som höll sin dotter som sexslav i sin källare i 24 år, men jag vill inte ta hans namn i min blogg. Han kom lindrigt undan med livstids fängelse och må han leva 24 år till. Då är han närmare hundra och då kan han dö om han inte redan gjort det. (Usch, varifrån fick jag mitt hat…)

Bättre att skriva om cannabisodlingar i stället? Någon i mellansverige som odlat och åkt fast nu. Cannabis, röker de det eller injicerar? Tänk, jag kan inget om sånt där. Tur att jag inte var rökare på Värnamo Folkhögskola då det begav sig 1968, då hade jag säkert testat harsch som några höll på med. Undrar hur de mår idag? Tänker särskilt på R. K. som jag tror jag var lite kär i. Har sett på birthday.se att han bor i Halmstad och fyllde 62 nyligen. Hoppas att det gått bra för honom i livet, kanske jag skulle sökt upp honom då jag var i hans trakter i somras?

Nä jag har det bättre här hemma med Lussekatt. Vi har det bra. Men jag har viskat i hans öra om änglakatterna som flög tillsammans till ängen med grönt gräs för att leka och busa, inga sjukdomar, bara vara friska.

Jojo och Jolle till minne.

Anmaja

3 comments
 1. Jag tycker också om Sarah och hennes låt!
  Ang. Efter tio så har jag nyss skrivit ett blogginlägg. Där hittar du även en länk till programmet. Och det är gratis!

  Kram Gunilla

 2. Stor kram från mig. Vet du, jag tror att Lussekatt vet precis vad du viskar om.

 3. Gunilla – Tack, jag har försökt se programmet nu flera gånger men det blir bara avbrott, men tack i alla fall för upplysningen.

  Arvidsdottern – KRAM tillbaka till Dej!

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.