Sämre?

Nej, jag är inte sämre, snarare bättre. Känner mig rätt frisk i kroppen och knoppen hänger också med rätt bra. Var ute en liten sväng och tittade ner i verkstan. Där var tomt och öde och jag jag cyklade hem igen och då kände jag hur trött, matt och svett jag blev. Det är över nu och i morgon går jag och jobbar igen. Det blir skönt, trots en ihärdig otäck hosta, allt som vanligt igen.

Inte riktigt som vanligt för en av flickorna som hyr i verkstaden, hon fyller 75 i morgon och ska bjuda oss på nåt att äta där. Vill inte bli uppvaktad så det blir ett stort fång tulpaner från M och mig. Det ska även hennes kompis få, hon hyr också hos oss. Vi missade att hon fyllde 70 tidigare i år. De har inte dator och kan inte läsa detta. *L*

Maja Gullstrands melodifestivallåt är väl inte sämre än nån annans låt? Nåja, kanske inte bättre heller. Därför den inte gick vidare då förstås.

Anmaja

4 comments
  1. Nej den kanske inte var den bästa men den var helt klart väldigt skön att lyssna på…

  2. Madde – Ja jag gillade den och gillar hennes lite speciella röst.
    Anmaja

  3. jag tycker om Maja, höll på henne i Fame Factory-huset men förstod att hon var alltför speciell för att kunna slå stort. modigt dock av Bert att blanda så i sitt hus!

    den här låten var bra tycker jag. inte att skicka till Moskva kanske, men att lyssna på hemma.

  4. ullrika – Jag gillade henne också. Bert ville nog ha en bra blandning.

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.