Är våren på väg?


Nästa gång kanske det blir ett kort på mig *S*

* Det ser ut som en fin vårdag, men när jag öppnade köksfönstret nyss höll Lussekatt på att flyga ut! Han hoppade genast ur sin korg han har där i fönstret. Undrar om han nånsin vågar sig dit igen? Jag tror det är skönt jag slipper gå ut.

* När jag inte är vacker i vanliga fall hur vacker blir jag då när jag nyser? Funderar på om jag ska göra något av fotona jag roade mig med att ta igår. Kanske använda ett till mitt nya körkort, om jag blir tvungen att skaffa nytt?

* Har ”YouTube´at”en stund och tittat på okända människor som gifter sig och fått gråta lite (!). Det har rensat upp nästäppan, men ögonen rinner hela tiden. Intresseklubben noterar hoppas jag?

* Malous program Efter tio har jag ögnat lite på idag också. Kan inte komma på om jag gillar eller ogillar den numera välkända signaturen till programmet då jag tycker att den ”luktar sjukdom”. Ser aldrig teve på dagen i friskt tillstånd.

* Trodde pappersnäsdukarna skulle ta slut igår och tänkte det får bli en rulle toapapper om så vore, men jag hittade en ny hundrapack jag köpt billigt på Clas Olsson. Deras näsdukar, ”Frida”med en prästkrage på förpackningen rekommenderas, bra snytegenskaper och bra hållbarhet. Jag får inte snoret (ursäkta) i handen som med andra billiga näsdukar. Toppen.

* Nu är klockan 14 och jag började skriva när jag åt frukost kl halv nio. Allting tar sin tid och orken verkar ha lagt sig till ro. Kanske naturligt då jag är långt ifrån bra. är det möjligt att få influensa fastän jag vaccinerat mig? Eller gjorde jag aldrig det? Var det förra säsongen? åren går ju så fort, jag får lov att ta reda på detta, men jag vill bestämt minnas att det är gjort tidigare denna vinter.

Anmaja

6 comments
 1. Tittar in i all hast för att önska dig en trevlig kväll trots förkylning. Är ledsen idag för katten Jolle som måste avlivas – men det får gå på något sätt. Mycket gråtande blir det. 🙁

 2. Arvidsdottern – TACK, jag tänker på Dej och Jolle!
  Anna

 3. Tittar in för att önska en fortsatt bra dag. Tittar gärna in på min blogg o kommentera 🙂

 4. Madde – Tack detsamma, jag ska kika in hos Dej nu.
  Anmaja

 5. Tack för ditt besök och dina ord!
  Hoppas du snart kryar på dig!
  Ett litet TV-tips inför idag. Marcus Birro och hans Jonna är gäster hos Malou idag. Jag får se programment på webben senare idag. Mu efter 8 dagars semester väntar jobbet på mig igen.

  Kram Gunilla

 6. Gunilla – tack för tipset, jag har sett Malous program i tre dagar då jag var sjuk och hemma. Såg att Birro och hans Jonna skulle vara med idag då jag jobbat, men glömde att spela in. Så TV4 har också webb-TV? Men det får jag betala för va? Ska kolla.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.