I brist på annat

är så trött och förbi, men orkar inte ens vila, det bara kryper i mig! Håller på att bli tokig på denna snuva som kom igår. Den kunde väl ha kommit i fredags tillsammans med huvudvärken? Nu får jag stanna hemma från jobbet igen. är det tredje gången sen december? Det är verkligen inte kul.

I brist på att orka göra nåt vettigt har jag tittat på morgon-TV, vilket jag bara gör när jag är sjuk. Och så har jag sett Malous program ”Efter tio”, där jag var publik för tre år sen. Känner mig därför lite hemma när jag ser det. 🙂

Har roat mig en liten stund med att försöka fånga en snygg nysning på foto. Då fattar ni hur kul jag har idag?

Har sett reprisen av Melodifestivalen också. Blev mer tårögd och rörd över Malena Ernamn idag – fast jag redan sett programmet och visste vem som vann. Kanske jag är mer lättrörd för att jag redan är tårögd av förkylningen.

Detta inlägg har tagit fem timmar att skriva.

Anmaja

3 comments
  1. bläää.

    kryas dig massor!

  2. ullrika – Äntligen bättre!
    Anmaja

  3. gött å läsa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.