Ny profil


Kunde inte låta bli att sätta in denna fejkade bild också.
Den kommer från
http://www.photofunia.com/
Ni fattar att jag skämtar va? *L*

Har inte fått något napp sen igår och får väl inte ge upp så här snabbt. Men kanske jag ska profilera mig på ett annat sätt?

Någon som blir lockad av en sån donna? Känns som falsk marknadsföring förstås. Det är inte bra. Jag har aldrig lurats i mina presentationer jag skrivit på olika diskussionsforum, träffpunkter och dejtingsidor. Jag tycker att det skulle vara ytterst pinsamt att låtsas att jag är nån annan än den jag är. Kanske plussa på lite på olika håll och kanter och sen träffas IRL. Jisses så PINSAMT om jag då farit med osanning.

Ljuga om ålder, intressen eller utseende tror jag inte är ovanligt, eller så uppfattar man sig som bättre – än man blir uppfattad av andra? Det kan vara ett dilemma förstås. Jag har ju dejtat lite under åren med Internet och har faktiskt sett hur killar och män uppfattar sig, eller medvetet lägger till och drar ifrån för att komma i en bättre dager. Men det impar inte på mig. Den personen kammar hem noll poäng från mig.

ärlighet varar längst och jag kan lova att jag ser verkligen inte ut som på bilden här över. *L* även om bilden på mig – ansiktet – är ganska nytagen. *L*

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.