Vanlig vecka igen


Där står jag, den 6 juni 2008, i Värnamo!

Nu har vardagen rullat på igen. Inga besök, inga födelsedagar, inga begravningar med bodelning och inga utbildningar på arbetsdagar är planerade. Känns rätt skönt även om det är trevligt med avbrott. Ja inte är det kul med begravningar förstås, men efteråt träffades vi ju alla fem kusinerna med familjer och det var trevligt. Bodelningen gick helt smärtfritt om jag bortser från ryggsmärtorna som kom som ett brev på posten efter allt slit och släp och körande och farande.

Kusinen åkte hem idag och vi har haft full rulle med födelsedag hos dotera med bad i tunnan efter en jättegod trerätters middag som vi hade med oss dit ut. Så lungt och skönt att sitta i bubbelbadet och bara njuta av den annorlunda situationen.

Vi var på bio, vi har varit på vernissage på Konstmuseet. äntligen kom jag dit – skäms att säga det, men jag kom aldrig iväg på någon av utställningarna förra året. Det har ju skrivits spaltmeter om detta hus och nu kan jag själv säga vad jag tycker om det inifrån, för utifrån har jag ju redan sett att jag gillar det. Och jag gillar även de råa väggarna av gråbetong inne. Det kändes bara lite för litet, hela museet.

Kusinen och jag har hunnit cykla/promenera till Giraffen och hälsa på inne på KID och även ett besök i butiken Change – där det blev två nya behåar till kusinen. Och vi har även suttit hemma och glott i datorn, teven, tidningen och pratat dessemellan. Vi besökte även Anne´s en kväll och fick god mat och samvaro med melodifestival.

Och nu är det alldeles vanligt igen, jobb idag, dans i kväll, jobb i morgon och så kommer onsdag, den lediga dagen mitt i veckan. Ja, jag sa ju att det rullar på igen.

Anmaja

6 comments
 1. Hej, ja ny vecka igen. Snart har vi våren här och dom första blommorna tittar fram.
  Får gratta Dig med födelsedagen såhär i efterhand 🙂
  Ha nu en fin ny vecka!

 2. Vilken fin och härligt surrealistisk bild. Hur har du hamnat på den? Är det en spegel? Vackert och mystiskt blev det.
  Du har haft fina dagar med din kusin. Det gläder mig. Hoppas det också känns bra att landa i vardagen igen.

 3. Verka som om du har haft en bra period med mycket roligt. Som vanligt så fundera jag ju på att byta min blogg adress igen men det är absolut inte säkert, så ja återkommer med det 🙂

 4. Visst är det skönt med en helt vanlig arbetsvecka. Vad nu vanlig är… just nu känns det som om ovanlig arbetsvecka är vanlig och tvärtom. Ja, du vet hur jag menar 🙂

  Det låter väl underbart att ta in på pensionat! Som hämtat från någon gammal film. Som sagt, Storåns pang kan jag rekommendera om man vill ha vila och ro för själen – och kolla in en gammal bok, 300 år – häftigt. Tänk vad den boken har sett och varit med om! (Sedan gäller det ju förstås att hitta dit, men de e en annan sak 😉 )
  Hälsningar till Lussekatt och dig!
  Håkan

 5. Måste bara säga att bilden är läcker! Stolen och ramen med du i, kanon!

 6. Tack alla för kommentarerna! Jag kikar snart in på era sidor också, ni som har! 🙂 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.