Busken vid knuten

Det har stått en buske vid knuten och jag började ta kort på den förra vintern, en vacker tunn snöhinna på bladen och sen har jag fortsatt när knopparna kom och blommorna och sen små bär och sen kom snön igen! Hoppsan, går bilderna för fort? Jag har gjort lika dant som jag brukar. Hum, mystiskt. Borde nog gjort ”blädderfunktion”som på det här under?

”Har stått”skrev jag, den är borta nu för hyresvärden har grävt upp alla buskar runt knuten för att lägga stenplattor att ställa bilar, båt, husbil och släpkärra på. Några buskar ska nog tillbaka, men de stora enarna som nog vuxit sen 70-talet är borta för alltid och jag har fått ljusare i köksfönstret!

Idag har jag inte varit på jobbet, jag har i stället varit på Kalmarsalen tillsammans med 800 andra landstingsanställda och lyssnat på vår nya sjukhuschef, Jonas Rastad och psykologen Jörgen Oom – han var jättebra! Pratade i två timmar och trollband oss med allvar och skämt. Vi fick bla lära oss att joddla. *L*

Sen mötte jag kusinen på staden. Vi handlade och promenerade hem, dvs jag cyklade, hon gick. Jag kan cykla sakta om det behövs och hon pinnar på så himmelens snabbt att jag inte hinner med, så liten hon är. I eftermiddag och kväll har vi förberett maten till i morgon. Det blir trerätters i Läckeby, med bad i tunna.

Anmaja

2 comments
 1. Hej
  Grattis på födelsedagen!!
  Jag försöker slå en signal under dagen om jag hinner och Du är hemma annars får Du ha en riktigt trevlig födelsedag.
  Nästa är är det ju jämt!! Nog är vi bara 29,5 eller hur?
  kram Annika

 2. TACK Annika! – inte är vi så gamla i själen, det är bara den skruttiga kroppen som blir äldre. Tack igen!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.