Badkappa


”Mitt träd”vid Kalmarsund – äntligen har året gått. 15 bilder/3 sek

Jag skulle köpa en badkappa, en riktigt snygg sak när jag går i pension och sen skulle jag cykla ner och bada om morgnarna innan jag äter frukost. Det skrev jag för inte så länge sen och det är sex år kvar. Men nu har jag fått ett problem. Jag har fått ärva en snygg badkappa, en riktigt tjock och gosig som min moster just köpt ny och fin innan hon dog. Ingen annan ville ha den av syrran och kusinerna, den passade mig som hand i vante och nu ligger den i badrummet och väntar på tvätt.

Men ska jag verkligen börja vinterbada nuuu?

Anmaja

5 comments
 1. jadu att vinterbada har aldrig varit min grej och jag tro inte att det blir det heller. Fast jag har ju i och för sig ett antal år på mig 😛

 2. Madde – Ja Du kan fundera på det några år till. 🙂 🙂
  Anmaja

 3. Heeeeeeeeeej AnnaMaja
  Long time….. JA jag följer gärna med dig till stranden och badar, fast jag avstår vintertiden. Gärna med varmt kaffe och smarrig macka till frukost på bryggan…..mmmm ljuvligt. Det är bara att beställa fint väder. Badkappa på .. kram och hej då fr emM

 4. Vilka ljuvliga bilder och jag tycker du är jätteduktig som kan göra sånt. Roligt att badkappan passade dig.
  Kram från mig

 5. emM – En lussekatt ska Du väl ta med i frukostkorgen till bryggan också? 🙂

  Eva Kusinen – Vad kul att Du vågat Dej på en kommentar i min blogg. TACK! Och välkommen till mig i morgon!

  Anmaja 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.