Fettisdag och förlovning…


Två år gamla semlor

…men jag fattade inte om de* hade förlovat sig idag? Eller var det bara så att de berättade det idag? För övrigt så tycker jag att fettisdagen är en alldeles jättebra vald dag till förlovning, en tisdag, en dag nästan mitt i veckan dessutom. Toppen!

Jag åt ingen semla på jobbet idag. Det bjöds på semlor i stället för den vanliga klinikfrukosten med ostmackor som vi har alla tisdagar. Jag visste det redan innan så jag hade med mig som jag brukar övriga dagar; en liten burk med Mezeyoghurt, Mascarpone och några nötter. Ibland har jag hallon. Jättegott.

*Allas vår Viktoria och Daniel *L*

Anmaja

4 comments
 1. Jag fattade heller inte om det var förlovning igår eller om de bara avslöjade att de skulle. Då blir det bröllop nån gång nästa år. Jag minns så väl när jag var liten och prinsessorna gifte sig. Jag tyckte det var dötrist. Kanske blir det roligare nu? Nej, det tvivlar jag på. Tyckte ju inte det var nåt roligt när kungen gifte sig heller fast jag då uppnått mogen ålder. Hur var det? Var han förresten kung när han gifte sig med Silvia eller var han kronprins?

 2. Arvidsdottern – Jag blev lite glad och rörd över den stackars Daniel, men han vet nog vad han ger sig in på. Eller så vet han inte det. 😉 Jag håller (förvånansvärt) på vårt kungahus. Alltså jag blir lite förvånad själv över det. 🙂 Det blir nog ett trevligt bröllop att snyfta lite till. Om inte annat är det nog bra att rensa tårkanalerna?
  Anmaja

 3. Nej vet du vad! Hur kan någon vara ens det minsta intresserad av kungahuset?
  Det var längesedan jag läste här på din blogg men såg i almanackan att du fyller år i nästa vecka och då slog samvetet till. Så här har du mig!
  Gipset hoppas jag bli av med på tisdag, och sedan vidtar träning att gå.
  Du får vara försiktig med din kropp nu när du blir så gammal (hihi) och örhängen är då ingenting att ha, det märkte du väl när blon rann? Nej du får sköta om dig, allt vad du kan! Med många kramar från mig

 4. Men berit, vad säger Du! Jag är liiite intresserad i alla fall. 😉 Kul att Du kikade in och läste lite. Jo nu fyller jag år igen, om en vecka. Skönt att bli av med gipset, ja sen blir det väl en lång rehabilitering. Jo nu ska jag vara rädd om mig, Du också! 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.