Mot land


Mot land, från min blivande badplats, den plats jag alltså redan
sett ut att cykla ner till som pensionär i ny fin badkappa. *L*

Jag kommer nog inte att kunna blogga när jag är hos syrran. Jag åker dit på lördag morgon och först är det begravningen av vår moster och sen har vi middag för oss som är kvar och ev några väninnor som är över 90 år. Jag stannar sen kvar till måndag eftermiddag då jag har en tågbiljett hem igen.

Vi måste gå igen mosters alla grejer, dela upp om det är något som någon vill ha och sen har vi tänkt anlita en kombinerad städ- och auktionsfirama för det som blir kvar. Det är en fyrarummare och det blir jätteskönt att bara kunna lämna allt när vi gått igenom sakerna. Jag är ev spikulant på ett soffbord, men jag vet inte om vi måste slåss om det. *L*

Jag tänker testa att automatiskt lägga in ett inlägg per dag då jag är borta. Jag skriver redan innan jag åker och daterar den dag jag vill att det ska publiceras. Jag tror jag gjort det en gång förut så det kommer nog att funka.

Anmaja

4 comments
  1. Vi får väl se om det kommer automatiska inlägg från dig sen. Ingen mening att kommentera då inte. Jag hoppas du får en lycklig resa och att allt går fint. Det är ju bra att ni är flera som kan hjälpas åt och att ni ska anlita den där firman. Jag förstår att det kan komma kännas vemodigt så jag sänder en tröstkram.

  2. Arvidsdottern – Ja vi får väl se hur det går med automatiken. 🙂 TACK för tröstekramen!
    Anmaja

  3. Jag hoppas verkligen att allting gick bra. Mycket fin bild du har med i ditt inlägg.

  4. Madde – Tack , det gick bra allting. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.