Puttgolf

Det är väl knappast nån som spelar puttgolf på vintern va? Finns inte några öppna ställen förstås. I lördags på min stavpromenad var det ju så vackert och jag stod länge och tänkte mig sommaren och ’såg’ fullt med folk runt banorna. Men jag längtade inte en enda sekund till varmare tider. Jag njuter i fulla drag av att vi har vinter när det är vinter och dessutom har barnen sportlov nu.

Konstigt att det faktiskt rätt ofta är snö just vecka åtta. Det kan ha varit barmark i veckor, men lagom till lovet brukar snön komma. Men inte alltid sol, blå himmel och minusgrader så att snön ligger kvar, nej lika ofta snö och slask – och tö efter några dagar. Nu har meteorologerna ”lovat”att det ska vara kallt hela vecka, men vi vet ju alla att de inte alltid vet vad de snackar om.

Anmaja

2 comments
  1. Visst är det väl härligt med vinter. Jag var ute och gick i snöfallet idag. Det var inte så kallt och jag njöt i fulla drag. Ser på klockan att det strax är tisdag. Får önska dig en riktigt fin dag.

  2. Arvidsdottern – Så roligt att Du också har njutit av snön och en promenad i snöfall. Idag orkade jag inte gå fast det varit fint, men lite blåsigt.

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.