Goda nyheter


Så här blå himmel var det idag – härligt.

Jag ju har hittat en annan sida ~ I FOKUS ~ med massor av olika intresseområden. Där finns bland annat Goda Nyheter och det tycker jag låter sååå trevligt. Kika gärna in och kolla även om det finns nåt annat som kan vara av intresse för just Dej. Själv har jag lagt som mina favoritsidor, Keramik, Kolhydrater, Katter, Foto, Bildredigering och nu senast just Goda Nyheter.

De skriver så här om sin sida:

På Goda Nyheter, skriver vi om det som gör våra liv glada. Här kommer du att få läsa om allt från Malins vinst på 25 kronor när hon skrapade en trisslott, om Emelie som hittade en ny kortare genväg till affären eller varför inte om Johans otroliga tur att hitta ett par lika strumpor i den nytvättade högen.

Vårt budskap med denna sida är att vi vill få folk lite mer glada och positiva till livet. För visst blir man deprimerade när man hela tiden läser om dödsfall och om det dåliga vädret i dagstidningarna? Här kan du vara säker på att endast få höra om det positiva och glada folk har varit med om!

Anmaja

3 comments
 1. Precis vad jag behöver just nu. Tycker att jag översköljs av lågkonjunktur, varsel, neurotiska ekonomiska uttalanden mm. Jag är alldeles övertygad om att vi behöver höra goda nyheter, saker som gör oss glada och ger oss energi!
  Vädret här i Göteborg har varit underbart idag. Kallt, riktigt råkallt men sol och klarblå himmel. Jag hoppas att våra påskliljor som börjat spira så vackert har dragit täcket över sig och myser.
  Trevlig helg!
  Håkan

 2. Glömde…
  Monstret och Alfons har sagt till mig hur många gånger som helst att de hälsar och vinkar med tassarna till Lussekatt!!!

 3. Tankemosaik – Fint namn på Din blogg, har tänkt säga det flera gånger. Fint väder här också och jag är övertygad om att påskliljorna vet att sköta sig så de kommer upp lite senare än mitt i vintern. Lussekatt tackar och hälsar tillbaka! 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.