Stölder


Jag har inte stulit bilden – jag såg att det stod:
”Kopiering av bilder tillåten om källan anges”och jag hittade den
här
.
Den 18 juni 2005 skrev jag så här i min dåvarande blogg:För en vecka sen snodde nån min Skeppshultscykel här på gården utanför mitt hus. Gissa om jag var och förstås fortfarande är förb*nnad?? Så arg och sur har jag inte varit på länge och jag tänkte nästan att jag också skulle sno en annans cykel… Men så gör man inte, så gör inte jag”.
.
är det inte bra konstigt att man inte kan lita på folk? Mina grejer är bara mina och det borde väl i rimlighetens namn vara så att jag aldrig ska behöva vara rädd att nån tar mina saker, var jag än ställer dem eller lämnar eller glömmer eller förvarar dem? I dagens webbvariant av lokala blaskan läser jag om tidningsbudet som inte fick ha sin cykel i fred heller. Jag blir uppröd och ARG!
.
Den nya cykeln jag var tvungen att köpa då, för 3,5 år sen, har jag för det första alltid stående inlåst i källaren, om jag inte vet att jag ska ut och hoja om en stund igen. Och om jag lämnar den ute så har jag ALLTID minst två lås låsta, ibland TRE! Lämnar jag den en kväll på stan har jag tre lås och med vajer runt en stolpe el d.
.
Jag har inte råd att bjuda ut min cykel gratis till en tjuv!
.
Anmaja
3 comments
 1. Trist när folk inte kan skilja på ditt och mitt.

  Klart att du får ta kärleksbomben med dig! Det är liksom meningen.

  Kram Gunilla

 2. Det låter som här på Söder. Jag skulle aldrig lämna någonting obevakat ute. Men det är en vanesak.

 3. Gunilla – Kram till Dej också! 🙂

  Bella – Visst vänjer man sig, men det är ett konstigt samhälle när folk inte vet vad som är mitt och Ditt. 🙁

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.