Så in i vassen

NUUU kommer det snööö! Så in i vassen mycket. Tyvärr är det plusgrader så det lär väl inte ligga länge, men man får väl vara glad över det lilla också. Njuta kort stund av ljuset som vi så väl behöver.

Skulle förstås ha förevigat denna efterlängtade vinterdag, men det är ett ruskigt blås-och-blötväder så det var inte att tänka på. Jo jag var faktiskt nere vid Kalmarsund och tog det, förmodligen, sista kortet på ”mitt träd”som jag i dagarna fotade första gången för ett år sen. Ett träd som jag varken vet vilken sort det är och inte heller varför jag började ta bilder på just det. Det var väl vackert den där dagen i februari, men som vår-, sommar- och höstträd är det inte alls något som sticker ut. Jag trodde förstås att det skulle bli Kalmars vackraste höstträd i alla nyanser mellan gult-orange-rött. Men icke.

Jag har börjat plocka ut några av bilderna på trädet för att sätta in i ett bildspel som jag tänker visa både här och där. På SK bla för där berättade jag några gånger under förra året om mitt projekt och några har även frågat hur det går. Så det kommer att komma här också, hav tålamod.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.