Bara dunsta?

Min tid är uträknad, bara 75 dagar kvar och jag vet inte om jag bara ska glida ut och tro att ingen märker nåt, ingen saknar mig. Eller om jag ska betala ett år till? Det är Seniorkontakten jag skriver om. Jag har varit där i fem år, betalat i fyra då jag fick ett år gratis av SvD då jag ställde upp i en intervju om sidan.

Jag har fram till pappas 107-årsdag att fundera så jag tar inget beslut idag nej. Pappas födelsedag är den 26 april. Nej han lever inte, han dog ju alldeles för tidigt i en bilolycka på väg till jobbet. När jag var tolv och det är så länge sen så jag… Nej, har inte glömt men försonats med att det blev så. Har mer och mer funderat på han/hon som körde på och eventuellt var orsak till olyckan – hur den personen har mått?

Nu ska jag på personalmöte en stund. Jag har ju så nära till jobbet att jag inte ens får en enda motionspoäng för att gå dit. Det är ju lite synd.

Anmaja

6 comments
 1. Hej!

  Jag har lite längre tid kvar på SK. Men jag går också i tankar att sluta när tiden går ut. Det är inte som det har varit tidigare. Och jag vet inte vad det är. Det känns inte bra helt enkelt..?????

 2. Ja, du har ju lite tid på dig att fundera på om du ska stanna kvar där eller inte. Jag ska ta mig en närmare titt på det andra stället du pratade om sen. Det kanske är nåt för mig också.
  Ha en fortsatt trevlig kväll. Allt gott från mig.

 3. Men hallå!!!!
  Jag skulle nog märka inom många områden på Seniorkontakten om du bara försvann.
  Nu ska jag göra en tidig kväll, dvs lägga mig, men jag återkommer och läser mer sedan.
  Goda tankar till dig Anmaja
  orvokky

 4. Berit – jag tror inte skillnaden är så stor mot tidigare, jag tror bara att man helt enkelt tröttnar när det finns det som intresserar mer. Jag är mycket på http://www.ifokus.se så SK får stå tillbaka lite. Hadebra!

  Arvidsdottern – Tycker abslolut att Du ska kika på I fokus för där finns åtminstone ett intresseområde som jag tror passar Dej, Katter! 🙂 Allt gott till Dej också!

  orvokky – He, he, he, det var trevligt att höra! Jag tror dock inte det är många som skulle bry sig. Goda tankar tillbaka!

  Anmaja

 5. Hej!

  har nyss avslutat ett 5 dagars medlemskap hos seniorkontakt.

  Det är inte en kontaktsajt jag rekommenderar.
  Det står att man kan registrera sej om man är minst 50 år.(jag har uppnåt ett 1/2 sekel)
  Men allt jag skrev i diskussionerna resulterade i mobbing och smutskastning från de äldre medlemmarna som var 60 år och uppåt

 6. susanne – Jättetråkigt när det blir så, jag kan förstå hur Du känner. Hoppas att Du hittar någon annan sida som är trevligare.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.