Va???


Komule, Hallnäs sommaren 2008 – muuu!

Men jisses vad gööör ni? En söndagsmorgon vid datorn? Kollar bloggar? Min? Många gånger? När jag började skriva nu strax innan halv elva har 40 (!) personer kikat in över 200 gånger. Inget gnäll idag, nej det är bara kul att ni stövlar in och väntar på att jag ska leverera. Himmel å pannkaka, vad ska jag skriva nu då. Jag får återkomma – jag lovar – efter frukost och lite annat där jag kan hämta inspiration.

Anmaja

5 comments
 1. Hej!
  Fantastiskt fin ko! Älskar kossor. Bara väntar på kosläppet på Wapnö-gård i Halmstad. Första maj, stort kosläpp, mycket folk och lyckliga skuttande kor.
  Här i Göteborg har vi ingen snö, några plus och idag riktigt bra väder. Hörde fågelsång ute, lät som en föraning av vad som ska komma. När jag och Monstret (=katt) va ute och kollade lite så hittade vi tydliga spår av vår. Några små blad på kattmyntan – gissa vem som gillade det! Påskliljor som börjar sticka upp ovanför marken mm.
  Hoppas du haft en riktigt bra söndag och att du får en kanonvecka!
  Håkan

 2. Än så är det långt till vår. Det tar nog sin tid här uppe. Det har snöat och snöat och snart så är det metern djup. Så helgen här har vi mest bara skottat snö. Och jag tittar ut genom fönstret så ser jag fortfarande små snöflingor. Och kylan den biter i kinden . Det är lite ovanligt att det snöar när det är sååå kallt. Och blåser gör det också så det känns verkligen kallt. Men så småningom så får väl vi vår också. 😉

 3. Håkan – Vad kul det låter med ”kosläpp” – tänk va glada kossorn ska vara också den dagen de släpps ut. Går Monstret i koppel? Det gör min Lussekatt, men han har inte velat vara ute på ett tag nu. Söndagen har varit kanon med kalas och veckan börjar bra med sol. 🙂

  Berit – Jag är avudsjuk på all snö som finns på alla ställen där jag inte är! 🙁

  Anmaja

 4. Men vilka fina bilder du har! Denna ko skulle jag gärna klappa. Nog minns jag när korna fick komma ut på grönbete.. Vilka glädjesprång de gjorde.
  /orvokky

 5. Tack orvokky – jag gillar kossor och denna var särskilt trevlig på norra öland i augusti!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.