Plötsligt bara händer det

Plötsligt hände det sig att jag totalt tappade lusten att försöka vinna Kalmarpostens smarriga tårta. Ja jag hade ju inte tänkt äta något själv, jag skulle bjudit mina arbetskamrater om jag vunnit. Veckan efter detta plötsligt påkomna från min sida, så meddelar de att vinsten i år är inte en tårta, utan några skraplotter som man aldrig vinner på ändå.

Vad tävlingen gick ut på? Jo det var att leta bilder på annonser i tidningen. Sånt där vi gjorde när jag var barn tillsammans med pappa, mamma och syrran. Jag kan undra vad det var för tidning vi läste då, på 50-60-talen?

Hela förra året har jag letat, vecka efter vecka, och sen cyklta bort, i ur och skur, och lagt kupongen i Kalmarpostens låda i dörren – i hopp om att vinna. Men plötsligt tänkte jag, vad håller jag på med? Och nu har jag slutat. Punkt slut, fick jag inte vinna en tårta så kan de va´!

Anmaja

4 comments
  1. Inga dumma skraplotter! Nej, tårta ska det vara =).

  2. Att allt som är roligt ska tas bort. En smarrig tårta är väl roligare än några skraplotter?! Ja, fast om det är en vinst på 33 miljoner på lotten man får, då är det genast på ett annat sätt. 😉
    Kram och trevlig fredagskväll!

  3. Hej, tittar in och önskar Dig en trevlig helg!
    Fina kort som vanligt 🙂

  4. Tack för era kommentarer! 🙂 😉 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.