Så lätt att…

Så lätt det är att stanna hemma fast jag bestämt att åka iväg på dansen. Så lätt att känna efter att jag har värk. Igår tog jag ju en skapligt bra promenad, för att vara så här i början av mitt nya goda liv, och sen dansade jag ju nästan en-och-en-halv timme. Idag var vädrets inget kul och jag gick bara drygt 20 min och har stannat hemma från dansen. Jag tror jag har träningsvärk i hela kroppen. Förr skulle man träna bort den, men det ska man inte nu för tiden va?

Anmaja

2 comments
  1. Så du tar det lugnt ikväll? Ja, det är säkert klokt. Vilken underbar bild på den vita svanen som seglar fram i vattnet och speglar sig däri. Det är så fint också med det mönster som bildas bakom fågeln. Du har ett så i särklass fint bildsinne.

  2. Arvidsdottern – TACKAR tackar! 🙂 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.