Motionspoäng


”Can i have this dance”- sommarlinedance i hamnen

.
Idag promenerade jag drygt 30 min efter jobbet och dansade ca 80 min i kväll så nu har jag samlat ihop elva poäng. Vi har börjat igen att räkna motionspoäng på jobbet, ett poäng för varje tio min aktivitet. Tävling! Det triggar igång mig och det är positivt.
.
Vi hade sånt här förra året samma tid också och då var jag jätteduktig att bla promenera – som är sååå tråkigt i vanliga fall – förutom dansen och cyklingen. Att promenera med en bok i mobilen och proppar i öronen är förträffligt.
.
Förra året hade jag just börjat med LCHF och så ville jag gärna vinna dessutom, så det var ett lätt projekt. Det är inte alls så att jag är en dålig förlorare, men att vinna är ju bra mycket roligare. Vi var indelade i grupper och min grupp vann. Vinsten var att ordna en trevlig aktivitet för arbetskompisarna och vi ordnade en kväll med linedance. Ostkantens uppvisningsgrupp kom och lärde ut en enkel dans för nybörjare.
.
Dansen jag lagt in här över skulle jag vilja lära mig, jag gillar musiken, men när den lärdes ut för ett par år sen var den för svår för mig. Men kanske jag skulle kunna hänga med nu?
.
Anmaja

3 comments
  1. Åh vad roligt det ser ut. Den klarar du av. I mitt tycke så ser den inte svår ut. 😉

    Kram

  2. Det ser roligt ut det där… 🙂

  3. Berit och Arvidsdottern, visst ser det kul ut – för det ääär ju kul! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.