Lördag


Is på Olsan

Det snöade lite lätt för en stund sen och ser ut ungefär som på bilden, ett tunt flor av snö på marken, men himmelen är inte blå, bara grå. Det snålblåser och jag har inte tänkt att gå ut förrän till kvällen. Då ska jag ta en av mina vunna vinare och cykla bort till Anne med familj. De bjuder på middag och jag på vin – en himla bra fördelning tycker jag. Sen ska jag vid halvåttatiden till Kalmar slott och filma en dans-uppvisning som Ostkanten har där på vår ordförandes dotters bröllop.

I natt har jag sovit i närmare nio timmar och det var förstås välbehövligt. Jag var ju vansinnigt trött nästan hela eftermiddagen och kvällen igår. Inte undra på när jag sovit bara fem timmar vissa nätter och desutom jobbat en vecka och det var fredag. Idag är jag piggare, men inte så pigg så att jag orkar städa och tvätta och pyssla med annat än att sitta här vid datorn och skriva och redigera foton. Det kan förstås ha med lust att göra också.

Anmaja

4 comments
 1. Skönt att du äntligen har sovit ut. Du får ha en trevlig stund vid middagen med vännerna. Fotograferingen på slottet går förstås galant. Vi hörs snart igen. 🙂

 2. Hej!
  Vet precis hur det känns. Har varit dötrött sedan jag började jobba efter trettondagshelgen. Nu börjar kropp och hjärna på komma i balans, känner mig riktigt pigg. Skönt höra att du sovit. Hoppas du får riktigt skön sömn i natt också. Jag ska skicka iväg John Blund till dig!
  Håkan

 3. Gokväll AnnaMaja!
  Det var länge sen jag kollade din block, men nu har jag njutit av alla bilder som du tagit. Så duktig fotograf du är, fortsätt med det.Hoppas kvällen blev mysig med dina vänner, själv har jag njutit av de sista kräftorna från Vättern med David och tittat på finalen i körslaget samt sett lite av älsklingsfilmen ”såsom i himmelen”
  Ha det gott och tack för lunchen än en gång (satte sej som ett bredband runt magen) men det var det värt.
  kram/ Marita

 4. Arvidsdottern tack, det var trevligt och gott rakt igenom. 🙂

  Tankemosaik – Tack, För John Blund, jag har sovit HELA natten! Trots att datorn stod på här inne. Skönt att vakna utsövd.

  Marita – Då hade Du många bilder att se, nästan alla från den första januari. Kul att Du gillade dem! Kvällen blev mysig trots att jag inte åt kräftor. Mums, det låter gott. Tack själv för trevlig lunchtajm!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.