Ingen solade på stranden


Denna dag solade ingen på stranden

Vinlotteri här hos mig ikväll med blomkålsoppa o bröd och ostkaka med sylt (ej för mig) och grädde. Tolv flaskor stod på byrån och väntade på tre vinnare. Nio personer runt bordet, tre kunde inte komma.

Och det var jag som vann sex och jag valde två vita och fyra röda. När det bara var fyra lotter kvar var jag säker på att jag skulle bli dragen, det är alltid så snörpligt att hänga kvar så länge och snubbla på målsnöret. Men det blev Elisabeth och hon var glad i alla fall för hon hade fått 50-årspaket av oss. Jag blev inte dragen som nr tio eller elva heller och jag blev så dj*kla glad när det bara var min lott kvar, jag skrek av glädje. Vi skriker ofta i denna församling. *L*

Anmaja

3 comments
  1. Grattis till vinsten och en stor kram från mig!

  2. Grattis till vinflaskorna! Själv vann jag 4 flaskor på vårt vinlotteri nyligen.

  3. Arvidsdottern – Tack och stor KRAM tillbaka!
    Bella – Tack! Visst är det kul att vinna? Även om jag inte är en storkonsumerare av vin så är det kul att ha ett litet lager.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.