Vid strandkanten

Nu har jag sjungit igen och det är ju så kul, men jag vågar fortfarande inte sjunga ut när vi är så få. Jag undrar var de över trettio personerna som anmälde intresse till kören har tagit vägen? Alla kan inte jobba samtidigt, men det går ju lite sjukdomar och visst är det skönt att stanna hemma efter man kommit från jobbet denna mörka årstid. Jag har ju så nära så jag har lättare för att ta mig tillbaka. Men det hade verkligen varit kul om vi i alla fall kunde vara 15-20 stycken varje gång.

Skulle ha åkt på dans i kväll, men jag orkade inte efter allergianfall på jobbet som fortsatte när jag kom hem. Det är så dj*drans jobbigt! Nu har det gått över och jag hade kunnat åka, men jag har ställt in mig på att fixa lite inför morgondagen och att se på teve.

Jag går kurs måndagar och då är det ”Easy med Irja”, den kursen är jättetrevlig, med lätta danser jag kan ta till mig. Sen har jag hoppat fortsättningskursen för jag tycker det är för jobbigt att lära nytt, nytt, nytt hela tiden. Det går några veckor, men sen känns det som korvstoppning och då är det tyvärr inte roligt längre. Det är synd för instruktörerna är jättebra och duktiga.

Så jag har fundering på att hoppa på nybörjarkursen i stället eftersom det är många nya danser som jag inte har lärt mig på den. Det kommer ju alltid nya danser och visst är några gamla som jag kan, men det kan vara skönt att slippa tänka så mycket. *L* Nostalgikursen som är ny för i vår lockar lite, men att gå tre kurser låter lite väl bra.

Anmaja

4 comments
  1. Hej, tittar in en sväng. Vilka fina bilder Du har här i Din blogg. Vackert 🙂

  2. Tack Wenona! 🙂
    Anmaja

  3. Du har då att göra, men roligt verkar du ha. Jag tycker att två kurser kan räcka. Har försökt logga in på Silvergen. men det går inte. Konstigt.

  4. Bella, jag kommer heller inte in där, men å andra sidan brukar jag inte ofta vara där längre så det ordnar sig nog till nästa gång jag testar. 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.