En röd liten stuga

Den lilla röda stugan står nån stans ute på Stensö. Solen låg lågt och det var en vacker dag, en nyårsdag, den första dagen på året som låg oanvänt framför mig. Det tycks som om jag tog hur många foton som helst och det gjorde jag nästan. Nu har jag faktiskt länkat in alla som jag inte visat, förutom i bildspelet då förstås. De ligger här bakom i bloggen, där läsaren inte ser och jag kan plocka fram ett efter ett i drygt två veckor om jag inte vill välja något annat emellanåt.

Nu är det hög tid att dricka upp mitt kaffe och sen promenera till jobbet igen. Det är dags för Barnkören att sjunga!

Anmaja

4 comments
  1. Å vilken söt liten röd stuga. Underbar. Jag tittar bara förbi för att säga hej. Har läst så det knakat hela denna dag och kväll. Hej hej!

  2. Arvidsdottern – Vad läser Du nu? Är det Björn H fortfarande?
    Anmaja

  3. Jepp! Han har skrivit många böcker. 🙂

  4. Arvidsdottern – Aha, det är inte samma. Jag ska nog testa en ljudbok med honom.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.