Fortfarande den 1 januari


En ensam båt, ska den ligga där hela vintern?

Den första januari tog jag ju en massa fina kort på min promenad och de tänker jag fortsätta att visa. Jag har dem i bildspelet jag gjorde och satte in här tidigare, men de är finare att se så här stora då bildspelet blev så litet i bloggen. Det kan kännas lite trångt här ibland.

Jag har även fixat ett större bildspel på de här vinterbilderna, det finns här, på min ”startsida”för övriga sidor jag gjort.

Idétorka skulle jag vilja påstå att jag har för skrivandet idag, så jag lägger nog ner här. Har sovit dåligt inatt så jag tror jag hoppar ner i säng i stället. Hadebra allihop!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.