Uppdaterad!

Med hjälp av Jonassonen, som satt på tåg tillsammans med Oscar till Stockholm i förrgår, har jag fått rätt på Keramiksidan, så nu är den uppdaterad. Bara upplysningsvis så här på lördagsförmiddagen. Den är långt ifrån klar, men jag är på g och bara att kunna publicera den igen känns lyckat. Det var en adress som skulle bytas.

Idag ska jag passa Lisa ett par timmar och det regnar så vi kommer nog att vara inne, här hemma. Svärsonen kommer vid elva med henne, den lilla fröken som snart fyller fyra. Ska inte upprapa att tiden går så fort (men det gör den!). Annars har jag inte planerat något mer än att städa i helgen då jag ska ha vinlotteri här på onsdag.

Anmaja

4 comments
  1. Hej, tittar in och önskar Dig en trevlig helg 🙂

  2. Med det här blaskiga vädret är det skönast att vara inne. Ha en bra helg!

  3. Vad trevligt att få se en närbild på din signatur (eller vad det kallas). Den är fin tycker jag. Städa är ju inte kul men du kanske vinner några flaskor gott vin som en belöning sen? 🙂

  4. Wenona, Bella och Arvidsdottern – tack för era kommentarer. Helgen har varit lugn och bra. Jo det är min signatur, den är ny sen 2000 för tidigare gjorde jag även tvärstrecken på a:na. Nu har jag en trubbig pinne som jag bara trycker in så att det blir, just min signatur. Enkelt och snyggt. 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.