Hög tid för uppdatering


Grrr…!

Jag har försökt att uppdatera min Keramiksida flera gånger men fattar inte varför det inte går. Jag gjorde om den innan jul, men det är fortfarande samma sida som det varit under hela hösten och det känns inget kul att ha en så gammal sida. En hemsida ska ständigt, nåja då och då i alla fall, uppdateras tycker jag.

Ikväll har jag suttit och byggt om den helt för att ha fler sidor i stället för en enda jättelång. Men jag kan inte publicera den. Tack och lov är det i alla fall inte Ostkantens sida som ju känns viktigare att uppdatera för alla medlemmars skull som går in där och tittar på program och danser och annat aktuellt.

Kanske är det ett fall för Jonasson? Men nu är jag trött och ger upp – men bara för denna gång. Förresten, kika gärna in på startsidan för mina sidor, där finns ett bildspel på de foton jag tog den första januari i år.

Anmaja

2 comments
  1. Jag tittade på ditt bildspel och jag tycker så mycket om den ensamma vanten på bänken.

  2. Bella, ja den bilden är fin också, jag gillar alla på olika sätt. Jag tog ju förstås bara de jag tyckte om och lade in i bildspelet. 🙂 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.