Som vanligt igen


Kalmar slott – vinter med sol – klickbar bild

Internetuppkopplingen fungerar igen, det är andra hela jobbarveckan efter helgerna och dansen börjar ikväll. Allt återgår till det normala. Så tryggt och bra. Inget att frustreras av, inget att reta upp sig på, att bli halvt galen av eller fundera på vilken dag det är, helg, måndag eller torsdag.

Nästa röda dag förutom söndagar blir inte förrän i april då påsken gör sitt intåg och ljuset kommit åter och våren kanske börjat knoppas, får vi hoppas. Men än är det vinter och som vanligt tycker jag de som ser vårtecken redan är lite tokiga och jag bara drar på smilbandet förstås, för det är orimligt att våren kommer innan vintern rasat som värst. Eller hur? Dansen nästa!

Anmaja

4 comments
 1. Hej, bra att Internet fungerar igen då.
  Vilken vacker bild av slottet!
  Ha en fin ny vecka 🙂

 2. Det är ett vackert slott ni har i Kalmar.
  Jag håller med dig om att det väl kan få vara vinter först innan det blir vår. Det är samma tjat om våren vartenda år, ja och sen när våren väl är här så ska man börja längta efter sommaren! Varför inte försöka njuta av lite HÄR och lite NU?

 3. Tack mina goa vänner på nätet, Arvidsdottern och Wenona! Bilden blir fin när man klickar upp den i ett eget fönster. När det är ett collage behöver man nästan se den i större format.
  Visst ska vi njuta här och nu och inte jaga livet ur oss med att längta till våren, till sommaren…
  Tack för att ni skriver troget hos mig.
  Anmaja

 4. Så fina bilder du har på slottet!

  Kram Gunilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.