Fotografera mat


Köttfärsrulle med bacon och fetaost

Att fotografera mat har jag hört ska vara svårt och jag håller verkligen med. Jag brukar ju göra det ibland och så även idag på min ettårsfirarmiddag. Naturligtvis skulle jag tagit med lite fräscha grönsaker, men de var lite fult microkokta så de gjorde sig inte alls på bild. Det gjorde inte efterrätten på mixade hallon med en skvätt vispgrädde och mascarpone iblandat heller. Nej den ser mer ut som en stor sårskada på bröstet. Men gott var det!


Mixade hallon tillsammans med vispgrädde och en klick mascarpone i

Anmaja

8 comments
 1. Hittar du själv på dina recept eller hittar du på nätet? Den där efterrätten låter verkligen god även om jag håller med dig beträffande bilden. 😀

 2. Jag tycker du ska skicka bilderna till NASA för analys…haha.
  Hoppas att det smakade //Anna-karin

 3. Arvidsdottern – Jag tar lite här och lite där, alltså både på nätet och i huvet, men även på jobbet och i tidningar. Så det är ju lite blandat. 😉 Efterrätten var jättegod och den hade jag nog läst på nätet, men glömt hur den var så jag gjorde lite som jag tyckte.

  Anna-karin – Ja det kanske skulle vara en god idé! 🙂 Det smakade smask!

  Anmaja

 4. sate vad äckligt det ser ut!!!!!

 5. högen – tack för Din kommentar, jag håller i viss mån med Dej.
  A

 6. Oj vilka närbilder, det kan ju vara vad som helst, bara fantasin sätter gränser *L*

  Men det LÄT väldigt gott och det var det säkert oxå, vad firade ni?

 7. Aha, nu vet jag vad du firade, läste precis gårdagens blogg! Grattis, vad duktig du är!!!!

 8. Britt – Tack! Ja ett år med LCHF och en viktminskning som jag känner mig nöjd med var värt att fira. 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.