Ett år

.
Det är sååå fint med snön!

Idag är det ett år sen jag åt bullar, kakor, godis, sötsaker, light-produkter och annat ofett och fel fett för – förhoppningsvis – sista gången för min del. I morgon är det nämligen ett år sen jag började med LCHF och viktminskningen är jag sååå nöjd med, även om jag trodde det skulle gå snabbare.
.
När jag gick på ViktVäktarna gick jag ner tio kg på tio veckor och blev hög av lycka, men inom ett år hade jag gått upp det och lite till. Jag tror inte på snabba viktnedgångar, så därför känner jag mig verkligen nöjd nu.
.
I morgon blir det fest! Jag ska nog tillaga en köttfärsrätt jag läste om på
Kolhydrater i fokus. Det är en köttfärsrulle och jag ska tillsätta både bacon och fetaost i bitar. Tyckte att det lät gott, men jag har köpt blandfärs, tycker att fläskfärsen är lite tråkig. Efterrätt blir en blandning av Mascarpone, vispgrädde och hallon.

Från Annika Dahlqvists blogg, i en kommentar:

Låter ju en aning galet att äta så mycket fett för att bli smal.
Svar: Vad då då? Der är en faktoid = fakta utan verklighet som industrin lurat i oss!

Anmaja

4 comments
  1. Den där bilden var ju helt klart HÄFTIG 🙂

  2. Lisbeth – Tack! Det går inte att kommentera just nu inne hos Dej på bloggen. Den sorgligt ledsamma berättelsen om katten påminner om en ”saga” jag själv skrivit, men den slutade lyckligt. 🙂
    Anmaja

  3. Fin bild. Visst, det är ju vackert med snö. Ja, på bild då 🙂
    Ha en fin lördag!

  4. Tack Wenona, gillar Du inte snö irl? 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.