Ulltussväder

är det svårt att läsa så markera texten. *L* Jag tycker det var lite gulligt med det vita ihop med den lilla söta ulltussen som visar att det idag är dimma på Kalmar flygplats.

Jag brukar kolla väderinformationen här i vänsterkanten som Jonassonen har fixat hit till bloggen. Ibland stämmer den dock inte, det kan skilja stort från flygplatsen och hit till kusten. Där kan vara snö då vi tyvärr drabbas av regn i stället. Ibland har vi sol när det är mulet på flyget. Men i stort stämmer den och denna vita tussen är det idag, både där ute och här i stan.

Jag har lite att pyssla med och ska bla till verkstan efter ett par veckors uppehåll. återkommer.

Anmaja

4 comments
 1. Hej
  Ja det var ulligt och gulligt idag på din blogg! Här ute på Gotland har vi haft milt skönt väder ett par dagar, ingen blåst och ingen snö & is. Jag som är sommarmsnk vill inte ha snö alls, funderar ibland om jag blivit född i fel land.
  Ha det gott och en skön kväll!

 2. Britt, nu har jag varit och lagt in tre kommentarer hos Dej, så det kan bli! Skulle tacka för att Du har varit här och skrivit också.
  Hadebra!
  Anmaja

 3. Ja, fin liten molntuss det där. Här har det varit mulet idag men ganska så milt. Fint cykelväder.
  Ha en fin onsdagskväll 🙂

 4. Tack Wenona, ja det var grått men rätt skönt att cykla runt på mina ärenden jag hade på olika ställen.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.