Tjugondagknut

I dag är det julgransplundring här. Nej visst nej, jag har ju inte haft gran på säkert 20-25 år. Jag har köpte en tall i samma storlek i många år i stället, de barrar inte på samma sätt och barren är så stora att de går att plocka ett och ett. De senaste sex-sju åren har jag inte haft nån tall heller, men stora tallkvistar i ett höganäskrus har fått räcka och i år är första året jag inte ens hade det. Det blir bara mindre och mindre, eller så var det bara en tillfällig svacka i år. Jag hoppas det, för jag har saknat ljuset av ljusslingan i kruset, en liten slinga som ändå lyst upp då den brukar vara intill en stor spegel – så det blir dubbelt upp av det goda.

Ett foto från min nyårsdagspromenad får pigga upp denna dags blogg också. Det blev ju många fina bilder den dagen.

Anmaja

2 comments
  1. Helt otroligt ”fotoväder” Har det varit. Helst en kall morgon när solen kommer fram. Bäst att komma ihåg dom dagarna när man börjar att klaga på vintern.
    Ha det gott //Anna-karin

  2. Anna-karin – Ja det är fint på vintern, men snön försvann, jag hoppas den kommer igen!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.