Guldbaggegalan


Ganska snygg, skulle gärna ha en sån hemma. *L*

Sitter och tittar på slutminutrarna av årets Guldbaggegala med Johan Glans som programledare och han gör det verkligen med glans! Jag gillar honom. Inte så överdrivet som jag tycker Sissela Kyle kan spela över. Hon hade väl hand om´et förra året? Eller är jag ute och cyklar nu?

En film som jag verkligen har känt att jag missat är ”Maria Larssons eviga ögonblick”som blev årets bästa film. Skulle sett den när den gick här, men bra filmer går ofta bara en kort tid. Konstigt, varför?

är guldbaggen lika dan som den alltid varit eller skiftar de färger på den? Tyckte att årets var så röd på undersidan och ovanligt vacker på översidan. Skulle kunna tänka mig att ha en sån här hemma.

Anmaja

2 comments
  1. Det är verkligen tråkigt att filmer går så kort tid nu. Jag missar hela tiden filmer jag skulle se.

  2. Bella – Då bor Du ändå i en stad där det finns många biografer på nästan samma ställe! Vi har två här, den gamla anrika Sagabiografen och så Biostaden med fyra salonger. Men det är oftast de bra, lite ovanliga filmerna, som verkar gå så kort tid.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.