Grå, otroligt slö och inaktiv helg


Redigerad – bild från mitt fönster

Har gjort så lite som möjligt i två dagar. Har hoppats att det skulle bli regn och rusk så jag med gott samvete kunnat vara inne och boa med katten och fleesepläden i soffan med devedeinspelningar som jag inte hunnit se.

Criminal Justice en serie i fem avsnitt som just avslutats och var jättespännande. En ung kille blev dömd för ett mord han sa sig inte gjort och vi fick se livet i fängelset och i rättssalen. Hu så hemskt att råka ut för detta, innan slutet kom!

Wallander, Luftslottet, såg jag också och den var spännande med inblick i överklassmänniskors liv mm.

Anne på Grönkulla som vuxen, började att se den, men det kändes som om jag kom in mitt i handlingen. Det stod att den skulle gå i tre delar, men när jag upptäckte att det fanns även avsnitt fyra och fem så delitade jag borta det jag spelat in. Jag vill se det i rätt ordning och inte missa nåt, annars får det vara.

Nyss har jag sett Gattacia, en Amerikansk sciencefction från 1997, en film jag somnade från för jättelänge sen och har velat se igen. Nu gick den häromnatten och ja spelade in den och såg den alltså nu.

Det är sällan jag ser långfilmer, men nu har det alltså blivit en massa teve-serier och filmer och jag känner mig redo för en ny och hel arbetsvecka i morgon, efter helger och kortveckor och klämdagar.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.